Tillbaka i Sverige

Nu är vi tillbaka i Sverige igen efter 6 helt fantastiska veckor i Sydafrika! För första gången på 10 år, var jag i princip helt ledig i drygt en månad och vi har fått ovärdelig kvalitetstid tillsammans som familj. Att far-föräldrar och kusiner också var med mot slutet av resan, blev grädden på moset.

Som alltid var det med blandade känslor vi satte oss på planet hem och även om det var superkul att få träffa vår vovve Berit och att få sova i egen säng, så är det hela tiden ett dilemma för oss vart det är vi egentligen vill vara. Vi trivs på båda ställena, av helt olika anledningar. Våra hjärtan är i Sydafrika, medan livet här i Sverige är väldigt smidigt och enkelt, speciellt med yngre barn. Och den största anledningen till att vi flyttade tillbaka till Sverige: Familjen finns här.

Men det är något som skaver här i Sverige och drömmen om att en dag få driva vårat egna guesthouse i Sydafrika, ligger fortfarande och gör sig påmind med jämna mellanrum. En helt orimlig dröm just nu eftersom vi skulle behöva investerare som kan tänka sig att satsa på något dylikt, men ändå..den finns och lär inte försvinna.

Vi får helt enkelt se vad som händer framöver men den senaste resan bekräftade ändå i mångt och mycket, vår längtan tillbaka.

(Visited 171 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.