Pizza Vista på Val du Charron

Under vår senaste Sydafrikaresa så passade vi våra goda vänners hundar och hus i Wellington och ska vi vara helt ärliga så trivdes vi så himla bra “hemma” att det inte blev speciellt många nya restauranger som testades, utan vi körde på säkra kort de ggr vi åt ute. Gärna ställen med bra lekplats för barnen.

Ett ställe som vi besökt ett flertal ggr, är Pizza Vista som ligger på vingården Val Du Charron, några km utanför Wellington.

Helt magisk utsikt och prisvärd mat (lite ojämn och svaijig service)- och bästa av allt enligt killarna- en vattenpark för barnen!

Förutom pizza, pasta, ribs m.m så kan man även passa på och göra en ölprovning.

Wellington (som ligger drygt en timme norr om Kapstaden) är kanske inte ett område som så många av våra läsare spenderar jättemycket tid i, men om ni “råkar” ha vägarna förbi eller har gott om tid, så är det väl värt en liten extra omväg.

(Visited 271 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.