Sydafrika-säsongen är igång!

Äntligen börjar det röra på sig igen och efter flera uteblivna säsonger på grund av pandemin, är vi sååå glada över att återigen få sitta och fixa med vouchers, kartor och annat pyssel för de kunder som snart ska resa till Sydafrika.

Vår fjortonde säsong är officiellt här och det känns alldeles underbart ju!

Skandinavisk sommar

Sommaren för mig spenderades ute på vägarna här i Skandinavien där jag guidat amerikanska grupper genom Danmark, Sverige och Norge.

Otroligt kul att få jobba som guide igen och något jag hoppas kunna fortsätta med och kombinera med Sydafrika i många år framöver… men efter lite drygt 100 dagar på resande fot, känner man sig rätt nöjd och klar med den säsongen och just nu njuter jag av att vara hemma med familjen och kunna delvis jobba hemifrån och dra mitt lass i vardags-pusslet.

Jag hoppar även in och jobbar enstaka pass på Dömle Herrgård när de behöver hjälp.

Geiranger
Vackra, vackra Norge

Sydafrikaexperten

Nu ligger alltså allt fokus på Sydafrika. På att uppdatera priser m.m på hemsidan och att sakta men säkert, börja ta emot nya bokningar för resor till Sydafrika igen.

Vi har varit ganska restriktiva med att tacka ja till nya förfrågningar men nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln på riktigt och känner oss redo att sätta igång och har en handfull resenärer som ska resa nu i höst/vinter.

Madelen finns ju på plats i Kapstaden och under sydafrikanska vintern passade hon på att göra ett flertal studieresor i bl. a Krugerområdet, men också längs Garden Route.

Är superviktigt för oss att hela tiden uppdatera oss och även hitta nya ställen som vi kan använda och rekommendera till våra kunder. Lovar att lägga upp en del bilder och info från hennes resor här på bloggen.

Det har även hänt en hel del i hotell och restaurangvärlden, så tips om nya restauranger, mysiga guesthouses och spännande aktiviteter runtom i Sydafrika kommer vi såklart också att skriva om framöver…

Ja, vi får väl helt enkelt se hur ofta och mycket bloggande som hinns med… men ambitionen och viljan finns i alla fall!

(Visited 261 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.