Nya restauranger i Kapstaden med omgivning

I Kapstaden finns det hur många bra restauranger som helst att välja mellan och ofta är det svårt att hänga med i svängarna när kockar byts ut, eller ställen stängs ned och nya restuaranger öppnar. En sida som jag tycker om att följa heter Inside Guide och de publicerar ofta bra matnyttiga artiklar som inspirerar. Det kan vara allt från de bästa picknick-ställena, till de coolaste barerna…

För ett tag sedan listade de ett tiotal nya restauranger som öppnat i Kapstaden med omgivning och visst blir längtan till Sydafrika om möjligt, ännu större. Listan hittar ni HÄR.

Själv är jag väldigt nyfiken på Chorus som är Bertus Basson (tidigare Overture) nya projekt på trevliga vingården Waterkloof. En vingård i Somerset West som vi besökt flertalet ggr när vi bodde alldeles i närheten.

(Visited 326 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.