Fira jul och nyår i Sydafrika

Just nu är det många som letar efter resor till Sydafrika över jul och nyår och det kanske kan kännas lite väl tidigt, men frågar du oss så är det hög tid att börja planeringen redan nu. Speciellt om man är flera familjer som vill resa tillsammans. Hotellen i Kapstaden, längs Garden Route och även safari, bokas i rasande takt just nu.

Man får vara förberedd på lite högre priser än andra tider på året och i vissa områden som längs Garden Route, har många Guesthouses minimum krav på 5-7 nätters bokning så det blir en del pusslande för att få till det.

Kollar man på tidigare år så är det ofta mycket fokus på Kapstaden, vindistrikten och safari under jul och nyårsperioden. Sydafrikaexperten har en resa som vi kallar för “Minnas Favoriter” som många sällskap väljer att ha som någon slags grund. I den görs safarin i Krugerområdet och vill man korta ned restiden mellan safari och Kapstaden, finns det också riktigt fina safarialternativ utanför Port Elizabeth. Ett reservat som vi haft många nöjda kunder hos, är Kariega Game Reserve.

Vi skräddarsyr alla våra resor och många gånger lägger vi fram flera olika förslag innan kunden bestämmer sig för ett upplägg som passar… Det blir ofta många mejl fram och tillbaka och det är just den processen som vi tycker är så himla kul!

Att få vara med hela vägen och svara på alla frågor och funderingar och få kunden att känna sig trygg och förberedd inför sin resa. Många gånger känns det som att man fått nya vänner på köpet!

Att boka en resa genom Sydafrikaexperten kostar inget extra. Vi som agent får oftast lite bättre pris hos hotellen och den mellanskillnaden blir vår marginal ooch vinst i slutändan.

Vi är stolta över detta och vill att kunden ska känna att man får extra mycket för pengarna när man bokar genom oss. Madelen finns på plats i Kapstaden och nås på vårat journummer under hela resans gång och alla våra kunder får såklart massa tips på restauranger, aktiviteter och annat som skulle kräva en hel del research annars.

Sydafrikaexperten ställer naturligtvis resegaranti hos kammarkollegiet, ett krav på alla seriösa reseföretag i Sverige.

Så planerar ni en resa till Sydafrika men är lite osäkra på vilken rutt ni ska ta, vilken safari som passar er plånbok bäst, eller helt enkelt bara vill ha hjälp att boka delar ev er resa: Hör av er till oss så sätter vi ihop ett passande förslag.

VARMT VÄLKOMNA!

(Visited 129 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.