Sydafrikaexperten- hur ser det ut idag?

Snart är det höstlov och just nu har vi ett helt gäng pirriga resenärer på väg till Sydafrika!

Vår 15:e säsong är igång och det känns helt fantastiskt att min lilla bebis fortfarande finns kvar och att vi tog oss igenom de tuffa åren och pandemin.

Som ni kanske kommer ihåg, har jag till och från jobbat på en herrgård här i Värmland, och när frågan kom om jag ville driva hotellet tillsammans med en kollega, kändes det väldigt självklart att tacka ja och då blev det också naturligt att min roll i Sydafrikaexperten skulle ändras en del.

Min goda vän Madelen, (som jag lärde känna i Kapstaden för ganska exakt 15 år sedan) har sedan många år jobbat deltid med Sydafrikaexperten och vill gärna satsa mer helhjärtat på detta, så sedan lite mer än ett halvår tillbaka, driver vi företaget tillsammans!

Känns fantastiskt kul att ha någon att dela ansvaret med, men också att bolla nya ideér med. Madelen är den som tar hand om alla bokningar och finns på plats i Kapstaden, och jag hjälper till i bakgrunden.

Madelen till vänster, är ursprungligen från Åmål men bor som sagt i Kapstaden sedan 15 år tillbaka.

Hon är en riktigt arbetsmyra med tusen bollar i luften och jag imponeras ständigt av hennes driv, engagemang och service-känsla, så en bättre affärspartner hade jag inte kunnat önska mig!

Bloggandet har uppenbarligen hamnat väääldigt långt ner på prioriteringslistan just nu, men lusten att skriva finns där så vi får helt enkelt se vad som händer…

(Visited 127 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.