Våra paketresor till Sydafrika

Nu under Sydafrikanska vintern så är det lite lugnare med resenärer på plats i Sydafrika, och det är under dessa månader som vi försöker uppdatera våra paketresor till Sydafrika och lägga till lite nytt på hemsidan.

Paketresor till Sydafrika- Safari, Kapstaden och vindistrikten

Om man kollar på senaste säsongen så är Stora Sydafrikaresan fortfarande vår populäraste resa och perfekt för de som har 3 veckors semester och som vill köra runt på egen hand i hyrbil.

Men om man bara kan resa bort i säg två veckor, så är den HÄR paketresan superbra!

Den resan innehåller en riktigt bra safari uppe i Kruger-området, 5 härliga dagar i Kapstaden och sedan några avslutande dagar i vindistrikten och Stellenbosch. Dessutom ingår alla transfers mellan de olika stoppen så man behöver inte tänka på att hyra bil + att det även ingår ett flertal aktiviteter så det ger en bra bild av vad resan i helhet kommer kosta.

Bland aktiviteterna som ingår hittar man biljetter för Taffelberget, samt sightseeing-bussen i Kapstaden. En guidad vintur och även den populära stadsvandringen till fots i Stellenbosch.

Antrim Villa- ett av hotellen som vi ofta använder i Kapstaden

Sedan har vi ju våra Startpaket i Kapstaden. Det finns ett par olika hotell att välja på, i olika prisklasser och sedan bestämmer man hur många nätter man vill bo och förutom boendet så ingår alltid en flygplatstransfer. Perfekt att kombinera med ett safaripaket el liknande.

Våra paketresor ger förslag på hur en resa kan se ut i Sydafrika, men oftast blir det att vi skräddarsyr ihop något och gör någon liten justering el lägger till något som kunden valt el har som önskemål- Är ju det som är extra roligt med att ha ett mindre företag. Det finns utrymme för flexibilitet.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.