Recept på smörgåstårta önskas

I år ska vi ha stor Midsommar fest hemma hos mina chefer med ca 30 talet gäster och jag och A står för maten. Vi ska försöka skrapa ihop en så genuin midsommar buffet som möjligt även om vi kommer bli tvugna att improvisera och justera en hel del.

Därför har vi bl a bestämt oss för en smörgåstårta. Helst med tonfisk el vegetarisk. Så nu undrar jag om någon av er där hemma som följer min blogg kanske har några smaskiga recept ni kan dela med er. Egentligen är ju själva brödet det viktigaste just nu. Hemma kan man ju lätt hitta bröd bottnar på bageriet men så funkar det ju inte riktigt här. Jag har använt vanlig formfranska tidigare men tycker inte att det funkar speciellt bra.

Måste erkänna att jag faktiskt har rätt dålig koll på vad som gäller på midsommar generellt så om ni har bra tips på mat som funkar så tar jag gärna emot dessa..Innan tisdag eftermiddag ska tilläggas då inköpslistor etc ska vara klara.

Åh, och en annan sak..vi kommer bara vara 3 svenskar på festen så kan vara svårt att få sydafrikanerna att sjunga enbart svenska snapsvisor så om någon kan några engelska versioner så vore det kanon!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Recept på smörgåstårta önskas
  1. Anonym skriver:

    Men Minna, du ska ju ha sill, färskpotatis och gräddfil med gräslök i… det vet du väl! Och så snaps till det. Efteråt jordgubbar med vispgrädde.
    Kram från plastmamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.