Ytterligare en plutt på väg

Jag ska bli faster igen i Dec 🙂

Vetat om det ganska länge men fortfarande svårt att få grepp om detta med att min lillebror snart ska bli 2-barnsfar. Han kommer för alltid vara just min lillebror men antar att han på så många sätt är bra mer vuxen än lilla jag. Kanske därför han nufärtiden kallar mig lillsyrran 😉

I vilket fall som helst är jag otroligt glad för att vi ska få tillökning i familjen Nilivaara men tampas som vanligt med mina skuldkänslor över att inte vara där. Men så är det ju. Ett val jag gjort och vi alla vet att jag aldrig skulle vara lycklig om jag flyttade närmare familjen (Sverige) så jag får helt enkelt hitta ett sätt att försöka vara en närvarande faster även om jag bor lite längre bort än andra.

Det är ok.

Idag har jag haft en skön pysslar dag. Krattat lite löv, el snarare Bogan Villae blad ( ja kan du tänka dig mamsen, mina bogan villaes blommar än!)

och tro’t el ej, faktiskt packat upp sista flyttkartongen!
och ja det stämmer, jag flyttade in förra september men jag skyller det helt enkelt på:

No rush in africa!

Like it!

(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Ytterligare en plutt på väg
  1. Malin & Shohel skriver:

    Hej Minna, alltid lika kul att läsa vad du hittar på i Sydafrika. Jag själv bor ju i Australien och jag känner verkligen med dig. Min syster har också nyligen fått en liten dotter, och det är svårt att inte vara deltagande. Jag vet inte om du har Skype, men jag tycker det är en underbar "uppfinning", jag kan se, prata och följa Almas uppväxt, vilket gör det lättare.. Min familj vet ju också att jag aldrig hade varit lycklig av att bo i Sverige. Ha det bra! Kramar Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.