Erbjudanden

Här hittar ni aktuella rabatter och erbjudanden hos oss :

JUST NU!
Bästa tiden för Safari i Sydafrika är under vintermånaderna mellan maj-aug.
 Nu erbjuder vi 10% rabatt på alla safaribokningar under dessa månader. (gäller endast för bokningar på safari lodger, ej i de statliga parkerna).

  

 Startpaket i Kapstaden– Från R2100.00 per person. 

Vi erbjuder 3, 4 el 5-nätters paket där boendeVilla Cape Adventures*** el An African Villa**** ingår samt transfer från flygplatsen och biljetter till taffelberget och sightseeingbussen

Läs mer om dessa paket HÄR

Vill ni åka till Sydafrika på er bröllopsresa?

 Då ska ni ta kontakt med oss och få 500 kr rabatt på er bröllopsresa. Vi sätter ihop en romantisk resa med stort innehåll till bästa pris! Dessutom får alla våra bröllopspar en flaska champagne på rummet vid ankomst.

Spendera några nätter i Kapstaden, kör vidare till romantiska vindistrikten. Koppla av med några nätters sol och bad i Plettenberg Bay och avsluta med spännande Safari i Krugerparken!

www.sydafrikaexperten.se
(Visited 2 665 times, 1 visits today)

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.