Midsommar fest

Har nu rotat igenom kylen och skafferiet för att se vad för svensk mat man kan skrapa ihop till midsommarfesten. Och även om det är lite udda saker så ska jag nog kunna få ihop något bra.

Vad sägs om:

1 burk inläggnings sill
1 burk Matjessill
1 tub Kalles
1 tub räkost
knäckebröd
lingonsylt
Västerbottenost
torkad svamp
OLW dippar
saltlakrits

sen är planen dill potatis, köttbullar, prinskorv, janssons, svamp & västerbottenpaj, rödbets sallad, smörgås tårta, bakad lax, gravad lax och möjligtvis även varmrökt lax i min egen röklåda, löjrom sås, ägghalvor och vad nu mer kan tänkas..

Tror det blir en hejdundrande buffet om jag får säga det själv 🙂

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Midsommar fest
 1. Jimmy skriver:

  Hej Minna,

  Vilken intressant blogg du har. Jag måste erkänna att jag är lite nyfiken på att flytta till SA vilket innebär att jag har drösvis med frågor. (Dessa skickar jag gärna via mail om det går bra?)

  Vad gäller snapsvisa så kan jag meddela att vi sjöng siffervisan (melodi: ritsch ratsch filibom bom bom) med framgång. Vi var tre svenskar och 35 personer från olika delar av engelskspråkiga afrika. En klar majoritet av deltagarna lyckades hänga med på större delar av visan.

  Lycka till,

  MVH
  Jimmy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.