Om man gillar fisk och skaldjur..

Finns hur många bra fisk och skaldjurs restuaranger som helst i och utanför Kapstaden. Mina personliga favoriter är Codfather i Camps Bay, Harbour House i Kalk Bay och Panama Jacks.

Panama Jacks ligger i den verksamma delen av hamnen och inget man bara åker förbi utan lever enbart på sitt goda rykte och rekommendationer. Kolla med taxi chauförren innan att han hittar dit och se till att ni är hungriga för deras seafood platters är stora! Här kan man prova på sydafrikansk Crayfish el Lobster, flera olika sorters räkor, min favoritfisk: Kingklip, sushi, Abalone, Languistines, musslor, ostron och en hel del annat, till mycket överkomliga priser.

Atmosfären är otroligt avslappnad och det känns som att man kommer in ett stort “Beach shack”. Hit tar jag alltid mina vänner och familj när de kommer på besök och ofta blir det att vi återkommer hit för avskedsmiddag också.

(Visited 260 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.