Svenskägt boende i Kapstaden

När man bor i Kapstaden så träffar man eller hör åtminstone talas om de flesta andra svenskar bosatta i området. Företaget jag jobbade för tidigare var inte speciellt pigga på att ha kontakt med “konkurrenterna” men personligen tycker jag det är roligt att knyta kontakt med andra svenskar med liknande mål som man själv har.

Har tidigare tipsat om Jonas som driver 2 guesthouses och idag tänkte jag tipsa om Villa Cape Adventures, ett mysigt Guesthouse inne i Kapstaden som drivs av svenska paret Kenneth och Anna.

Kenneth har varit bosatt i Kapstaden i många år och är precis som jag själv, auktoriserad lokal guide.

Förutom nyrenoverade Guesthouset i trevliga området Gardens, har Kenneth även ett guide företag som arrangerar diverse utflykter och gärna visar er Kapstaden ur ett lite annorlunda perspektiv. Han och hans svensktalande guider kan ta er ut till vindistrikten, Kåkstäderna, surfing, vandringar och mycket mer…

Villa Cape Adventure har 4 trevliga rum till mycket bra pris och läget i Gardens är perfekt för den som inte vill bo mitt i centrum men ändå nära till allt.

Ett Dubbelrum kostar ca R375 per person och natt inklusive frukost och de har även ett trippelrum för t ex en familj.

(Visited 487 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,
One comment on “Svenskägt boende i Kapstaden
  1. Samira skriver:

    Kuuul 🙂 Dom har jättefint där 😀 o jättetrevliga också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.