Va, är det jul redan?

Väcktes plötsligt ur min Sydafrika koma häromdagen när jag kom ut på morgonen och snön låg centimeter tjock på bilen och jag blev tvungen att skrapa rutorna.
Har flytt in i jobbet de senaste månaderna och haft så himla mycket och göra att jag helt ärligt missat att det bara är en vecka kvar till jul!

Jag har i sinnet befunnit mig i Västra kapprovinsen, Kruger, Swaziland och Garden Route. Klurat på vilket Guesthouse som skulle passa bäst till Lotta och Erik, vilken Safari barnfamiljen Pettersson skulle uppskatta och haft fullt sjå med att mellan alla bokningar öppna bankkonto, skaffa bokförings program och allt det andra nödvändiga. Och sen dessutom jobbat heltid på mitt andra jobb.
Skulle lanserat min hemsida denna veckan men eftersom bokningarna rullar in så har jag helt enkelt inte haft tid att finslipa texten…Så det blir efter jul.. Känns helt overkligt och vem hade kunnat ana att en blogg skulle visa sig skapa ett sånt intresse för mig och mitt lilla företag?

Tack alla ni som länkat och tipsat om bloggen och hjälpt mig en bra bit på vägen!

Julen kommer spenderas tillsammans med familjen här i Värmland och förhoppningsvis bestämmer sig allas vår julklapp: Lillplutten sig för att göra entré snart.
Har “bebisjour” för tillfället och väntar med spänning…

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.