Kan man äta för mycket sushi?

Har under det senaste året fått dille på sushi och kom på mig själv häromdagen efter att ha ätit sushi redan tre ggr på mindre än en vecka, fortfarande vara sugen på mer sushi!

Så i helgen åkte jag in till stan för att umgås med Saga och hennes pojkvän P och som vanligt blev det Sushi feast! Jag och Saga är båda lika tokiga i Sushi och P skakar bara på huvudet åt oss..Fan va gott! Sushin här nere är av riktigt bra kvalitet och många ställen har “all you can eat” specials då man betalar ca 80 svenska kronor och kan sitta i timmar och frossa 🙂

Här är några av mina favorit sushihak:

Just Sushi i Simon’s Town- precis som det låter, bara sushi..fantastisk kvalitet och min absoluta favorit.

Codfather i Camps Bay- bra suhi men framförallt fisk och skaldjur, dessutom öppnas snart ytterligare en godfather i Kalk Bay i närheten av där jag bor-can’t wait!

Haiku- Asian Tapas med bra sushi men är egentligen atmosfären med de öppna köken jag tycker bäst om och att man kan beställa lite allt möjligt

Sushi @ Vegas- Sea Point- De har olika specials beroende på dag men “all you can eat” för R98 slår det mesta..Frossa!

Panama Jacks- Nere i den verksamma delen av hamnen, Bästa fisk och skaldjurs restaurangen i stan som dessutom serverar sushi..

(Visited 123 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.