Att bo utomlands

är en självklarhet för mig och Sverige känns längre inte ens som ett alternativ. Anledningarna är många men svåra att förklara. Har en hat/kärlek till Sverige som brusar upp med jämna mellanrum. Idag är en älska Sverige dag. Fick en ask cactus läckerol igår och drack även ett glas Oboy. Små saker jag saknar från Sverige.

Men mest saknar jag förstås min familj. Idag är en sådan dag.

Mamsen ligger på sjukhus efter en stor operation och som dotter oroar man sig. Att inte kunna vara där… stötta och se så att allt är ok. Som vuxen börjar man oroa sig över sina föräldrar. Tänk om något går snett och jag inte är där…

Varför har jag valt att bo i världens ände?

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.