Gastro bypass operation

Nu har min mor vaknat upp efter sin operation och allt har gått bra så det känns jättebra. Hon har genomgått en sk gastro bypass där man minskar magsäcken etc och förhoppningsvis kommer detta hjälpa henne att minska i vikt efter många års kamp med alla olika dieter som man kan tänka sig. Det kommer bli oerhört tufft i början eftersom man bara kan ta flytande föda och psykiskt blir det en stor omställning då mycket av ens dagliga liv kretsar kring mat. Men vi är alla superglada för hennes skull och ser fram mot mamsens nya liv…

(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
2 comments on “Gastro bypass operation
  1. Linda skriver:

    va skönt att det gått bra..inte kul när man e långt bort å oroar sig…
    ska sätta mig med ullis på lördag å planera å strukkturera upp resan…kan inte du mejla mig vilket safari å så som du trodde va bäst så vi vet hutr vi ska tänka på resrutten kram

  2. Lena skriver:

    En vän till mig har gjort samma operation, för ett år sedan. Hon har fått ett nytt liv, eftersom hon kan göra så mycket mer nu. Jag tror att det är 40-50 kg som hon gått ner nu. Hoppas allt går bra för din mamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.