my new garden

En bild på slutresultatet.
Har regnat kraftigt de senaste dagarna sa gräset är lite för blött och mycket lera fortfarande men om ett par veckor ska det ha tagit sig så att man kan trimma till det. Inte samma gräs som hemma i sverige eftersom det skulle torka bort på en dag i sommarvärmen här nere så istället använder man ett inhemskt gräs som kallas för Buffalo grass… de planterade även en hel del blommor åt mig fast det kommer också ta några veckor innan de börjar slå ut ordentligt. Jag är iallafall mycket nöjd och längtar till sommaren nu…
(Visited 38 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “my new garden
  1. Anonym skriver:

    Hej!
    Jag söker ett sätt att skicka mail till dig? Har du ett mailkto?Jag skulle vilja ställa lite frågor ang Sydafrika, jag har mail adress doris68@live.se.

    /Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.