goda nyheter…

ang min gamla lägenhet. Bröt ju mitt gamla kontrakt och har därför suttit och betalat dubbel hyra och trodde att jag dessutom skulle mista depositen el handpenningen jag la in förra året men idag ringde de och sa att de hittat nya hyresgäster som tar över mitt kontrakt så kommer åtminstone få tillbaka en månadshyra… Blev en dyr flytt så varje liten rand räknas liksom.

Idag har de äntligen lagt färdigt min nya gräsmatta så nu måste jag införskaffa en vattenslang så att jag kan bli en liten trädgårdsnisse och vattna.. är supernöjd med resultatet och hoppas kunna ta lite bilder ikväll…

Känner mig lycklig..

(Visited 83 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.