Hjälp! Svampen är nästan slut…

Igår lagade jag en fantastisk god risotto om jag får säga det själv.

Hade tänkt göra en med pesto kyckling men då lilla affären vid mig inte hade pesto el ingredienser till pesto så fick jag istället improvisera. Så nu blev det en risotto med kyckling, torkad svamp och soltorkade tomater. Mums!

Men allt gott har sitt slut el vad man nu säger.. Insåg att mitt torkade svamp förråd från Sverige börjar sina. Neeeej!
Och ingen mamma el svägerska på ingång. Fan oxå!

Så nu måste jag klura på hur jag ska få ner min årliga svamp ranson. Posten är ju ingen ide då jag tror de skulle bli minst sagt skeptiska vid tullen till ” dried mushrooms”… Ja, tål att tänkas på.. Några förslag?

Förresten så gick det åt helsike med mitt alkoholintag för veckan redan igår. Var ju så gott med lite vin till maten och vänner på besök ju…

Så idag blir det en extra timme på gymmet.. Synden straffar sig Minna!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.