Ett snopet slut

Igår fick jag sparken. Så bara.

Företaget har tydligen inte råd att förnya mitt kontrakt så på måndag ska jag lämna in nycklar, mobiltelefon och annat. sen vet jag inte vad fan jag ska hitta på. Just nu lutar det mot Sverige men det är kanske lite för tidigt att göra några som helst beslut förrän efter helgen.

Jag hade hittat hem här nere. Jag vill stanna i Sydafrika, men utan arbetsvisum så är det kört. Så nu är den stora frågan: Vad göra?

Shit vad livet känns orättvist ibland!

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
5 comments on “Ett snopet slut
 1. Anonym skriver:

  Men Herregud! Det var inte roligt! Nu hoppas jag på ett under för din skull.
  Kram
  Anita

 2. Anonym skriver:

  Jag mår dåligt med dig. tänker på dig hela tiden! kraamar i mängder
  Linda

 3. Sofie skriver:

  Jag förstar precis hur du kænner. Jobbar ocksa utomlands och fick besked i förra veckan om att jag maste ga denna manaden pga finanskrisen. Men jag kæmpar vidare da jag har "slagit rot" hær och vant mig vid livet hær.
  Hoppas du har chans att hitta ett nytt arbete inom kort. Kæmpa pa!
  Trevlig blogg du har

  MVH / Sofie

 4. Anonym skriver:

  Hur känns de nu efter någon dag? har du hunnit smällta chocken? Jag tror att allt har en mening…man ska alltid se de med den positiva sida då går de lättare. kram sytra di! Vet att du känner de jobbigt nu!

 5. Samuel West skriver:

  Faan vad tråkigt!
  Du verkar ju trivas riktigt bra i Kapstaden.
  Du får lova att hålla oss som läser din blogg uppdaterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.