crayfish season har börjat!

Befinner mig äntligen hemma i Glencairn ute på kaphalvön och bara njuter av vardagen. Är inte förrän man har legat ute i en månad och jobbat arslet av sig som man börjar uppskatta det lilla man har..Jag är bosatt i en liten stuga ca 200m från havet och just nu känns det som ett paradis!

Något annat som förgyller min tillvaro är att crayfish season har börjat. Min chef sticker ut nästan varje morgon för att i sin kayak finna ro och samtidigt fånga havskräftor stora som hummer och ingen blir gladare än jag..har tyvärr tappat bort mitt minneskort till kameran så därför bristen på foton men idag fick jag 2 stora crayfish som fick bli middag tillsamman med en grönsakspaj…mums!!! men här är iallafall en bild från förra året..

(Visited 46 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.