Aliens or what?

Har ju jobbat som attan för att få ordning på min lilla trädgård och anlitade t om en landscaper som lagt helt nytt gräs och planterat nya blommor och min uppgift har sedan varit att vattna det nya gräset så mycket jag kan och hålla efter ogräs och annat…Och jag har faktiskt börjat tycka att trädgårdsarbete är riktigt trevligt.

Men döm om min ilska då jag helt plötsligt fått sandhögar som poppar upp i hela trädgåren..upp till en meter höga och helt perfekta! Tänkte först att det kanske var en mullvad el nåt men har inte hittat några hål och är nu lagomt trött på att skyffla sand varje kväll när jag kommer hem. Tänkte sen att det kanske är all vinden som blåser dessa sandhögar från stranden men det verkar lite långsökt så nu får jag nog inse att att det måste vara något slags djur )kanske en sork?) som är boven för vad skulle det annars vara??? Aliens???

Är i vilket fall oerhört irriterande då min splirrans nya fina gräsmatta nu blivit helt förstörd! Så nu är jag på krigs stigen och ska minsann lösa detta mysterium…

(Visited 53 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
2 comments on “Aliens or what?
 1. Christoffer skriver:

  Fågelspindlar!! De brukar göra såna där högar!

 2. Hej Minna,
  Läste du mitt inlögg om mullvadsterroristerna som härjar i våra trädgårdar här i Somerset West? Här är länken:
  http://sydafrikablogg.blogspot.com/2008/12/mullvadsnytt-kapitel-3.html

  Hälsningar Björn

  PS. Din bok “Stjärnkrogar och favoritrestauranger i Sydafrika” väntar fortfarande på dig. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.