Skumt väder?

Igår var jag ute och guidade ett par från Finland. Vi gjorde bl a en Cellar tour på Simonsig och sedan också besök med provningar på Glen Carlou och Thelema.

Lunch-stoppet blev i Franschhoek denna gång (French Connection) och för en gångs skull var det ganska lagom temperaturer…Vi har generellt haft mycket svalare här i vindistrikten än tidigare år.

I vanliga fall brukar vi vid denna tid på året ha gott och väl närmare 40 grader i skuggan nästan varje dag, men senaste veckorna har det istället legat runt 25-26 med en och annan regnskur???

Skumt, men vi klagar inte!

Nu väntar jag på att alla gäster på guesthouset ska få skjuts till kvällens amazink show och sedan ska jag hem och ta ett glas rött och slöa framför några avsnitt av “Suits”.

I helgen är tanken att vi ska vara lite lediga. Skööönt!

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.