Privat guidning i vindistrikten

Som ni vet så är jag auktoriserad lokalguide här i Sydafrika, och erbjuder i mån av tid privat guidning i vindistrikten, kaphalvön men även andra områden om så önskas…

Jag har inga fasta dagar då jag guidar utan det sker nästan enbart på förfrågan och det är väldigt kul när man väl kommer ut och jag önskar jag hade mer tid över för detta…

Nedan ser ni bilder på Familjen H som var här nere för några veckor sedan och firade mammans 60-års dag med en resa till Sydafrika och i fredags var jag ute med ett par som gifte sig här nere i förra veckan. Vi hade arrangerat deras vigsel på en strand och sedan hade de alltså bokat in en heldag i vindistrikten. Trevligt!Härlig lunch på Clos MalverneHoneymoon Couple Jimmy och Anna

En privat heldagstur inkl vinprovningar kostar R500 per person om man ska bli upphämtad i Stellenbosch med omgivning och R650 per person om man bor i Kapstaden. Lunch till egen kostnad.

VÄLKOMNA!

(Visited 92 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.