Nästan så att jag skäms…

Men jag kom på mig själv att längta till hösten.
Jag fullkomligen älskar värme och har inte valt Sydafrika och klimatet här nere av en slump. Men…efter flera veckors konstant värme med temp runt 30 grader och ingen luftkonditionering varken hemma el på jobbet så börjar jag sakteliga känna mig mätt på värme.
Har spenderat hela söndagen på sängen med en bok eftersom det är svalaste rummet hemma hos mig, istället för att spendera den ute i solen som jag brukar..säger en hel del.

Har för övrigt haft en jättelugn helg. Var på fest i fredags som gjorde att lördagen blev väldigt seg och sen käkade jag sushi tillsammans med en god vän på kvällen och gick och lade mig tidigt..och som sagt, inte gjort ett dugg idag. Men ibland är det skönt att göra absolut ingenting.

Nu är kl 17.30 och jag står och väger mellan en långpromenad el ett dopp i havet. Vid den här tiden på dagen brukar de flesta “turister” från stan ha lämnat kaphalvön och ett dopp svalkar iallafall ordentligt.

Ja så får det bli.

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.