Lucka 12: Fyn Restaurant

Min och Fredrics resa i november, avslutades med en middag på FYN restaurant, och det blev en riktigt trevlig kväll.

Superbra mat och avslappnad atmosfär med mycket folk och härligt sorl i lokalen. Servicen höll också riktigt hög nivå.

Fyn Restaurant ligger i centrala Kapstaden, i ett område som i vanliga fall känns lite öde under kvällstid men när man tagit hissen upp till restaurangens lokaler, känns det nästan som att man förflyttats till Manhattan i New York el liknande. Maten är en fusion av sydafrikanskt och japanskt. Har man ett bord uppe på loftet, får man dessutom fin överblick av hela köket, vilket vi uppskattade.

Restauragen är populär så det gäller att boka bord i god tid och vid bokning tas R500 per person i deposit för en middagsbokning, och R250 för lunch.

Man serverar ett par olika avsmakningsmenyer, beroende på om man vill ha vegetariskt el fisk osv och standardmenyn kostar R1175 per person och lunchen går på R550 per person.

Man kan även välja till vinpaket och jag tycker de hade lyckats bra med att hitta lite annorlunda viner, som passade väldigt bra till maten.

Fyn är utan tvekan ett ställe jag gärna återvänder till!

(Visited 241 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.