Lite mycket nu…

Blir inte mycket skrivet på bloggen just nu och detta har helt enkelt berott på att det varit lite mycket senaste månaderna och varken energin el tiden har räckt till…

Några veckor efter att vi installerat oss på vingården, fick vi reda på att vi väntar tillökning i höst (yipppieee!) och till skillnad från min förra graviditet med Wilmer, så var de 3 första månaderna den här gången, rent ut sagt… fördjävliga! Har varit konstant illamående och trött och fick kämpa för att orka upp och fixa frukost till gäster, el göra vinprovningar på kvällarna, så bloggen hamnade ganska långt ner på priolistan.

Men nu så har iallafall illamåendet försvunnit och för tillfället mår jag prima och gläds väldigt mycket åt bebisen som är beräknad till slutet av okt.

Vi lämnade Sydafrika för en vecka sedan och det var helt underbart att komma hem, och inte behöva packa upp hela vårat bohag, utan bara ställa in väskorna och slänga in lite tvätt och sedan var det klart!

Och att få träffa vår lilla vovve såklart!

Lovar att berätta om några av de ställena som vi besökte under studieresan som vi gjorde innan vi lämnade Sydafrika, men det får bli när jag hunnit ikapp med mailen (min dator kraschade för ett par veckor sedan så nu väntar jag på ny hårddisk) och landat ordentligt här hemma.

Inte helt otippat så blev höjdpunkten på resan vår vistelse på Umlani där vi bl a fick syn på denna skönhet:

Marula Umlani

 

 

(Visited 114 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.