Hela gänget samlat i Kapstaden

I tisdags flög vårat senaste tillskott i Sydafrikaexperten-teamet; Sofie, hit till Kapstaden för en 3-dagars studieresa.

Jag och Sofie jobbade ihop för ca 8-9 år sedan och nu har våra vägar äntligen korsats igen. Hon är numera bosatt i Kwazulu Natal (Sydafrikas östkust), där hon bor med sin sydafrikanske man, dotter och deras lilla Jack Russel vovve. Sofie jobbar deltid hos oss sedan förra hösten och nu var det således dags för henne att själv få uppleva och se några av de B&B´s och Guesthouses som vi använder allra mest i Kapstaden med omgivning.

Sofie, jag och Fredric hos Villa Cape Adventures där Sofie bodde första natten

 

Blev några extremt hektiska dagar med många studiebesök, härliga samtal och trevligt umgänge.

Sofie myser med Charlie under ett studiebesök i Franschhoek

Kändes extra speciellt att samlas hela gänget för middag i torsdags kväll… Tänk att jag har ett eget litet företag med fem personer involverade..Känns så jäkla kul och vilket team sen! Så fruktansvärt tacksam över dessa superpersoner som backar upp och stöttar och hjälper till!

Och vi måste haft det väldigt trevligt för vi hann inte ens ta några foton.  Eller…jo, Fredric knäppte den här bilden i den dimmade lokalen precis innan vi gick hem för kvällen:

Hela teamet: Ursula, Sofie, Minna och Madelen…ja och Fredric bakom kameran förstås!

Några av de ställen vi besökte under dessa dagar är:

Villa Cape Adventures, An African Villa, Rosedene B&B, Antrim Villa, Portswood Hotel, Commodore Hotel, Chartfield Guesthouse, Hunneyball House, Maison Chablis, Avondrood Guesthouse.

 

(Visited 296 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.