Guidning i Sydafrikas vindistrikt

Haft en hektisk men kul vecka!

Förra fredagen landade familjen Prytz som reser med oss för andra gången. Med sig hade de massa godsaker från Sverige. Gissa om vi blev glada! Vilken underbar överraskning sent en fredagskväll 🙂

Efter sina dagar i Kapstaden bodde de några nätter på Guesthouset som vi jobbar på i Stellenbosch och då hade de bokat in 2 dagar med mig som guide i vindistrikten. Vi hade tur med vädret och även om det blåste en del var det soligt och blå himmel.

Vergelegen

Vi hann bl a med vingårdar som: Meerlust, Zeevenwacht, Uva Mira, Vergelegen, Morgenster, Rust En Vrede och självklart också en lunch på Clos Malverne.

Olivprovning på Morgenster

I onsdagskväll fick vi följa med familjen till Delaire Graaf för middag och det blev en riktigt kul kväll med super god mat och trevligt umgänge.

Familjen Sköld-Prytz

Hela familjen har ett stort intresse för mat och mamma Jessica jobbar extra på Systembolaget när hon inte jobbar som lärare på Hotell och Restauranglinjen. Dessutom är hon biodlare och har precis avslutat arbetet med en bok om honung som kommer släppas snart…

Av Jessica fick jag också boken Wines & Tables 2012 där man har listat 54 vingårdar och 62 restauranger i Sydafrika. Riktigt fin bok och många bra tips tycker jag så den kan jag varmt rekommendera!

Stort tack till Jessica, Micke och William för att ni återigen valt att resa med Sydafrikaexperten, och hoppas vi ses snart igen!

(Visited 230 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.