Blåsigt Kapstaden

Nu har min första tur börjat och vi har bott 3 nätter på Radisson Blu i Kapstaden. Har varit blåsigt men soligt och fint. Den starka vinden har gjort att vi inte kommit upp på taffelberget men vi har annars kunnat göra det mesta så alla är nöjda och glada.

Igår åkte vi ner på kaphalvön och vid Chapmans peak Drive såg vi säsongens första valar. Var två stycken som hoppade och gjorde diverse konster för oss.
Älskar valsäsongen!

Har en pytteliten grupp med bara 11 personer och de är alla från Australien och “modell äldre”. Äldsta gästen är 80 år gammal och yngsta 67 år…Väldigt trevliga människor.

Idag kör vi vidare längs R62 till Oudtshoorn och mysiga Country lodgen: De Opstal. Håller tummarna för att det vackra vädret följer med oss.

(Visited 105 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.