Äntligen igång igen!

Ja, det har väl inte undgått någon att UD numera släppt på sin avrådan om resor och att det är “fritt fram” att resa till Sydafrika igen… Äntligen ser vi ljuset i tunneln och som vi har längtat efter detta!

Känner mig otroligt tacksam för att Sydafrikaexperten som företag klarat sig igenom krisen men är naturligtvis fortfarande ledsen över att ha förlorat två superduktiga kollegor som inte längre jobbar kvar hos oss.

Hur går vi vidare nu? Vill jag ens fortsätta med Sydafrika? I så fall, hur ska företaget skötas framåt och vad ska vårat fokus vara?

Frågorna har varit många och jag kan villigt erkänna att jag flera gånger funderat på om orken finns till att börja om från början igen?

Kanske är det dags att göra något helt annat? Lära mig en annan bransch el nytt yrke. Kanske börja studera?

Men nej.

Tillslut har jag landat i att självklart ska vi fortsätta med detta, även om det får bli på en annan skala än tidigare.

Under pandemin har både jag och Madelen (min kollega i Kapstaden) skaffat andra jobb och idag har jag en fast tjänst som receptionsansvarig på Dömle Herrgård.

Ett jobb som jag först inte riktigt mäktade med och lämnade, för att senare återvända till och där jag trivs alldeles utmärkt nu. Vi är ett härligt gäng som jobbar tillsammans för att skapa en riktigt fin produkt så det känns kul! Dessutom är det väldigt skönt att vara anställd och slippa den ekonomiska oron som kommer med att vara egenföretagare.

Jobbet på Dömle passar mig således perfekt just nu och tanken är att Sydafrikaexperten får mer vara ett sidoprojekt som jag gör för att det är så förbaskat kul, och inte med pressen att det ska betala våra räkningar.

Tycker det känns fint och känner en helt ny glädje i att få sätta igång och snickra ihop resor igen.

Madelen är som sagt på plats i Kapstaden, och kommer ha en ännu större roll än tidigare och hon känns extremt pepp på detta så tror det kommer bli hur bra som helst!

Hon längtar efter att få välkomna våra kunder tillbaka till Kapstaden!

Appropå kunder så har vi några tappra gäster som hållit ut och nu kommer resa iväg under hösten/vintern och det är just tack vare våra underbara kunder som vi tagit oss igenom den här tiden- så tusen, tusen tack för att ni vågat tro på oss och varit så oerhört lojala. Ni är bäst!

Dessvärre är det många i vår bransch som inte klarat sig lika bra, och det är tyvärr flera guesthouses, transportföretag och andra samarbetspartners som inte längre finns kvar.

Det kommer således ta lite tid för oss att hitta nya leverantörer, uppdatera priser och paket så därför har vi tagit beslutet att vi välkomnar nya kunder igen efter nyår.

Då har flygen för nästa års julresor släppts och vi ser verkligen fram mot att få hjälpa många familjer och resesällskap att sätta ihop sin drömresa till Sydafrika.

VARMT VÄLKOMNA!

(Visited 696 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
2 comments on “Äntligen igång igen!
  1. Rolf Larsson skriver:

    Tack Minna för att DU är igång igen Tar ibland fram mina album från våra resor till Syd Afrika och drömmer om Umlani och Franchocks viner +++ allt annat kul Häls Rolf

  2. Carina martinsson skriver:

    Härligt att ni är igång igen! Vi har just pratat om att åka ner nästa jul igen😊 Hela gänget som sist o givetvis vill vi ha er som planerare ! Längtar så mycket tillbaka allihopa 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.