Yes! Äntligen händer det nåt!

Har äntligen fått besked om resegaranti från Kammarkollegiet och nu ser det alltså ut som att jag kan börja sälja resor på riktigt 🙂
Så här kommer mitt visitkort se ut och nu är jag alltså igång på riktigt. Känns superkul och längtar efter att få sätta ihop en massa resor! Kommer även erbjuda några färdiga paket och kommer såklart smyglansera de här på bloggen.
Däremot har min gamla laptop krashat totalt så har ingen tillgång till internet på kvällarna så om det tar lite tid att svara på mail så vet ni varför…
(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.