Fler Sydafrika-bloggar

Har under det senaste året dykt upp flertalet intressanta Sydafrika bloggar så nu har jag lagt till några av dem i min blogglista för er som är nyfikna på hur svenskar som bor i Sydafrika har det.

Flera av dem har varit i kontakt med mig innan de flyttade ner och t ex Täby-Kapstaden och West Family bor bara ett stenkast från mitt gamla hem så känns lite surt att ha missat dem. Men jag kommer ju förhoppningsvis själv vara tillbaka om ett år och tills dess är det underbart att få läsa om välbekanta områden och aktiviteter och hur man som ny där nere upplever landet, människorna och kulturen.

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.