En ny hemsida om Sydafrika

Nu är den äntligen så gott som färdig. Min kompis hemsida om Sydafrika som ni hittar här . Fortfarande en del som behövs ändras och framför allt bilder som måste läggas till men tanken med sidan är att den ska svara på de flesta frågor man har som sydafrika resenär…

C, min kompis som gjort sidan, skulle ha kommit och hälsat på nere hos mig i Kapstaden i nästa vecka men eftersom jag inte längre är kvar så försöker jag nu febrilt hjälpa honom med boende etc men det har visat sig mycket svårare än jag trodde. Så om det finns någon vänlig själ där nere som läser detta som har en sängplats över…snälla hör av er. Tanken är att han ska vara ett par nätter i kapstaden området, sen dyka med vithajar, köra längs garden route och safari i Addo och sedan återvända mot Kapstaden och Kaphalvön. Han kommer vara i Sydafrika första 2 veckorna i November.

Känns så jäkla trist att jag inte får visa honom “mitt” Sydafrika men kan väl bara hoppas att han får en kanonresa i vilket fall som helst… Så som sagt, all gästfrihet skulle vara otroligt uppskattat.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “En ny hemsida om Sydafrika
 1. samuel skriver:

  "C" får bo hos oss i Simon's Town.Vi har ett gästrum. Men eftersom det är en bit bort från stan måste han ha bil…
  /samuel

 2. admin skriver:

  Hej Samuel,
  Tack så hemskt mycket för erbjudandet men jag tror det ordnat sig nu. Han kommer vara på resande fot första veckan och sen bo hos madde andra veckan. Men tack så jättemycket ändå..Verkar som om ni "settled in nicely". Och såg även att ni fått kontakt med Gabriella. Kul!
  Får komma förbi och kika när jag kommer ner i Mars.

  Mvh
  Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.