Trevliga Guesthouse i Kapstaden

Har nyligen kommit i kontakt med ägaren av 2 jättefina 4 stjärniga design guesthouses i Kapstaden: Bickley House och Antrim Villa.

Svenska Jonas har precis som jag själv fastnat för Sydafrika och driver nu 2 guesthouses där nere samtidigt som han jobbar som guide, har företag i Sverige, flera inrednings projekt och en massa annat ..Driftig kille!

Bickley House ligger i Seapoint längs atlantkusten och Antrim Villa ligger i Three Anchor Bay vid foten av Signal hill och ca 10 min promenad från atlantkusten.
Båda dessa lägen är perfekt för den som inte vill vara mitt i centrum men ändå nära nog till alla attraktioner som Kapstaden har att erbjuda.
Dessutom berättade Jonas för mig att de nyligen blivit “Fair Trade certified” dvs rättvisemärkta, något som många strävar efter men inte alltid lyckas med så det ger jag de ett stort plus för, i ett land där tyvärr ofta arbetsförhållanden etc inte är de bästa.
Och Priset? Ca 1000kr/natt för ett dubbelrum. Helt ok tycker jag…

Boka kan man göra genom mig el direkt via deras hemsida.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “Trevliga Guesthouse i Kapstaden
  1. Anonym skriver:

    hahaha. Måste dock tillägga att det var de som tjatade sig till att passa Marley. Vi hade redan bokat in honom på Kennel, men de vill så gärna passa honom. Barnen är helt kära i honom;) ahahahahah… Saknar dig!!
    x Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.