Lyxigt boende i Knysna

Får många frågor om boende längs Garden Route så här kommer ett litet tips på riktigt shysst boende i Knysna (uttalas Najsna), staden som under flera år fått utmärkelsen “Sydafrikas turist stad # 1”.


Sen att det ryktas om att man fixat dessa utmärkelser genom mutor av olika slag är en annan historia. I vilket fall som helst, Knysna är och kommer alltid vara oerhört populärt.

Själv måste jag erkänna att jag tycker staden i sig inte är något vidare men för den sakens skull menar jag inte att det inte finns trevligt boende lite utanför staden eller att man ska skippa Knysna helt.

Ett nytillskott är fräscha Villa Paradisa som knappt varit öppet ett år nu men som med sin fantastiska utsikt över lagunen och Knysna Heads, nog inte kommer ha några problem att fylla sina 3 sviter. Eller vad tror ni?
Och prislappen? Ca 1000kr-person och natt.
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.