Sydafrika över jul och nyår

Sitter här i ett regnigt, slaskigt, grått och fullkomligen horribelt höst Sverige och undrar va f-n det var som fick mig till att flytta hit igen.
Och egentligen är svaret ganska enkelt.
Sydafrika.

För även hur hemskt det känns just nu så kommer det kännas desto bättre när jag om sisådär ett år kan flytta “hem” igen till Kaphalvön, mina goa vänner, Black label, Guidning, Just sushi, Braai m.m
Anledningen till att jag är här, är just så att fler och fler svenskar ska få uppleva Sydafrika på ett annorlunda sätt. Finns jätte många bra researrangörer men jag tvivlar på att många av dem sitter på samma kunskap som jag och med den lokalkännedomen jag har som utbildad lokalguide.
Har fått en hel del förfrågningar på sistone och majoriteten av dessa ska ner till Sydafrika över jul och nyår och som alltid så är det nästan helt hopplöst att hitta boende.

Eftersom sydafrikanernas sommarlov är från början på Dec till mitten på Jan så blir det mesta uppbokat flera månader i förväg. Så om ni vet med er någon som ska ner under den perioden, kolla så att de har bokat i förväg.

Klurar förresten på en mindre gruppresa i Nov nästa år. En ganska aktiv resa med en hel del vandringar och diverse äventyrs aktiviteter och självklart jag själv som guidar. Gillar inte större grupper så vill ha max 20 pers men helst 14-16. Så om någon är intresserad så är det bara att skicka ett mail till info@sydafrikaexperten.se så håller jag er uppdaterad…

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.