Sommarkoncerter i Kirstenbosch

Har tipsat om det tidigare och snart sätter de igång igen; Summer concerts at Kirstenbosch gardens.

Varje söndag eftermiddag under sommaren, anordnas diverse koncerter i den otroligt vackra botaniska trädgården i utkanten av Kapstaden.

Bland artisterna hittar man storheter som Johnny Clegg och andra riktigt bra band som Freshlyground, Goldfish och Watershed.
Biljetter släpps på tisdagen innan varje koncert och kan bokas online på: www.webtickets.co.za el om man råkar ha vägarna förbi säljs dessutom ett visst antal biljetter vid grinden.

Själva koncerten pågår mellan 17.30-19.00 men det gäller att vara där i god tid för att hitta parkering och framförallt en bra picknick plats. Ta med lite gott att äta och kanske en flaska vin och njut av de vackra omgivningarna, musiken och framförallt den fantastiska atmosfären som råder.

Något man inte får missa!

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.