Världens högsta bungy jump
Fattar fortfarande inte att jag gjorde det men här är bildbevisen..Har alltså varit ute och guidat i en vecka medans papsen varit nere och hälsat på och eftersom vi åkte förbi världens högsta bungy jump på papsens 60 års dag så blev det att vi båda hoppade!!! Otroligt läskigt men oxå bland det häftigaste jag gjort! Vilken känsla!

Har varit jättekul att ha papsen på besök och även om jag varit lite stressad på grund av att jag jobbat så mycket så hoppas jag han tyckte det var trevligt..Känns bättre när folk varit och hälsat på så att de vet hur man lever, vilka man jobbar med, vänner etc..
Var f6rst ett par lugna dagar innan vi skulle ut på rundresan och min chef tog bl a med papsen ut för att fånga havskräftor som var en stor hit!

Själva rundresan gick jättebra med supertrevlig grupp men som alltid när jag ligger ute så var det en hel del händelserika dagar…Började med att bussen gick sönder första dagen så vi var strandsatta i ett litet samhälle mitt ute i ingenstans men tror jag klarade av det helt ok ändå. Lite öl till alla så var humöret på topp igen 🙂

Sen på safarin fick jeepen jag och papsen satt i punktering bara en kort bit från lejonen så det var bara att åka på fälgen en bit tills man kom bort från kisekatterna och kunde byta däck..självklart var papsen med och hjälpte till…:)

Och sen vi kom hem från rundresan så har jag haft fullt upp med att jobba ikapp på kontoret…Men snart är det helg och då ska jag låsa in mig i lägenheten och bara slappa!
Papsen sitter på flyget hem och tack återigen för 2 kanonfina veckor tillsammans!

(Visited 371 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
3 comments on “Världens högsta bungy jump
 1. Anonym skriver:

  Sydafrika, jag var där för 10 år sedan och vill åka dit igen.
  Ett underbart land där jag var i hela 6 veckor, lätt att leva, vänliga människor. Jag var på bron där bungyjumpet finns (Bloukrans bridge heter det va?) Hur är det att leva nu? är CT lugnare nu än förr? Trodde det inte fanns så många svenskar som det verkar göra i SA.
  Göran
  poker@rocketmail.com

 2. Anonym skriver:

  Hej
  Vi är några kompisar som ska dra till kapstaden i sep-okt:) vill oxå hoppa bungyjump.. Försökt kolla priser och det men hittar inget? har du tips var man kan hitta infomrmation? hur gjorde du? Tack iförhand!
  //

 3. Anonym skriver:

  Jag och min sambo hoppade i okt 08 och då låg det runt 1000- lappen. Det är värt det!! Riktigt coolt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.