Faster till lilla Lucas

Så nu har de äntligen bestämt sig för ett namn på lillen och det blev Lucas. Har fortfarande inte riktigt fattat att min bror nu är pappa men enligt mina föräldrar så gör han ett utomordentligt jobb…längtar verkligen tills jag själv kan hålla honom.

Här nere är det fullkomlig kaos för tillfället! Hade en god vän Max på besök förra veckan och det var hur kul som helst..Men sen sparkades en av mina kollegor i måndags och sen dess har det med andra ord varit fullt upp! Eftersom det var mina rutter den här killen skulle ha guidat så har jag nu varit tvungen att hoppa in som guide lite här och var…Och det känns att man är ringrostig.. men, men..lika bra att jag fick träna lite nu för i nästa vecka anländer en VIP grupp som jag ska ta på en garden route…

Och den här helgen ska jag alltså göra en transfer upp till Cape St Francis med den nuvarande gruppen..12 timmar dit och sen 12 timmar tillbaka på buss dagen efter..Puh!!! Hoppas min Mp3 spelare håller hela vägen..

Så nu är det fredag kvaäll och jag försöker febrilt hinna ikapp med allt som jag skulle vanligtvis göra på kontoret på måndag så får avrunda här..
Trevlig helg 🙂

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Faster till lilla Lucas
  1. Mona skriver:

    Hej! Rolig och intressant blogg du har. Jag ska till Sydafrika i jan-mars nästa år för att filma lite, och undrar om du har några tips på vad man inte bör missa och så? Och tips i största allmänhet, saker man bör tänka på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.