Lite nere just nu…

Anledningen är de dåliga nyheterna jag fick ang jobbet i Norge i sommar. Visat sig att turerna i Norge inte sålt alls bra i år på grund av att kryssningarna är annorlunda så blir alltså ingen guidning alls i Norge 🙁

Detta betyder oxå att jag inte kommer ha råd att åka hem i sommar och det känns tungt just nu när man sett fram mot lite quality time hemma med familjen och nya bebisen…

Men, men..de snackade om ifall jag är intresserad av att jobba som cruise director på en av båtarna genom centrala europa så det kanske löser sig trots allt..vi får se..
Nu ska jag och Saga ut och vandra..har varit så himla varmt idag så vi har väntat till sen eftermiddag så att man inte smälter bort helt.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.