nästan slut på säsongen…

och det känns jäkligt skönt 🙂 Har bara en ankomst kvar på onsdag och sen är mina turer slut för säsongen… sen sätter iochförsig arbetet för nästa säsong igång på en gång eftersom katalogen är tryckt och bokningarna förhoppningsvis kommer strömma in 🙂
Vi är ansvariga för 3 olika produkter genom charter arrangören i Sverige och det ska bli spännande och se om den produkten jag själv varit med att utveckla kommer sälja.. Sen håller jag dessutom på att utveckla fler hyrbilspaket så det känns nytt och lärorikt. Ska bl a upp till Kruger parken och Johannesburg under vintermånaderna och inspektera både hotell och safarin så det ser jag verkligen fram mot.

Ikväll blir det bio med chefens småkillar..nån film om nåt sjömonster..blir säkert kul!

(Visited 25 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.