äntligen Fredag!

och i helgen är min plan att göra så lite som möjligt helt enkelt…Måste jobba på söndag eftersom jag ska laga frukost till 30 pers på måndag morgon så måste handla och förbereda inför det..Funderar på bio ikväll..har velat se “the bucket list” och har äntligen fått lyset på bilen fixat så att jag kan köra i mörker igen 🙂

Imorgon hoppas jag på lite fint väder så att jag kan ta en långpromenad längs med stranden..har inte varit ute i solen på evigheter.. Blir helt enkelt så när man bor i varmt klimat..man “glömmer” liksom bort detta med solbränna.. Förra säsongen när man var ute automatiskt på turerna var man ju konstant pepparkaksbrun… Ja, ja

Trevlig helg på er!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.