Vit vecka i Sydafrika, är det möjligt?

Och då menar jag inte snö el så utan en vecka utan alkohol. Kan verka som alkoholist varning om detta är min första vecka i Sydafrika utan någon som helst alkohol men tror det faktiskt kan vara så.

Hela kulturen här nere är väldigt annorlunda plus att ölen är faktiskt billigare än en flaska vatten el coca cola så det blir lätt en öl el glas vin till maten, efter jobbet, etc etc.. Ett sex pack black label som ju blivit min absoluta favorit sen jag kom hit, kostar 30kr ungefär och på puben betalar man 10-14 rand per flaska. Ett glas vin kostar allt mellan 15-25 rand och en flaska hittar man lätt under hundringen på restaurang…
Anyway, så häromdagen bestmde jag mig för att medvetet hålla mig helt vit denna vecka för att se om det skulle påverka min vardag..Inga problem hittills och har på köpet släpat mig till gymmet istället för puben så kanske vore nåt att hålla mig till lite oftare.. Men måste erkänna att en dag som idag då det fortfarande är vinter men sol och klarblå himmel, ca 18 grader så hade det ju inte suttit helt fel med en black label el två..istället blir det 2 liter vatten och gymmet..oh well..vad är en bal på slottet?

(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.