Back to normal…

Hoppas jag iallafall. Kom hem till en lagenhet med bade el och vatten..yippie! Kanske jag antligen kan fa tvattat! Kanns som om jag inte varit hemma pa evigheter och stammer val pa satt och vis.

Ikvall blev det sallad till middag (har en vit vecka och forsoker leva nyttigt, ha ha) nyheter pa teve som ju mestadels handlar om Jacob Zumas kommande atal el ej. Helt sjukt att nagon som han faktiskt kan sitta som president for ANC och tyvarr kanns det ratt sa dystert om man kollar pa sydafrikas framtid politiskt att de ska ha nagon som honom som sydafrikas nasta president, men vem vet? Hoppas kan man ju alltid..I vilket fall som helst sa blev beslutet framskjutet till September..och sa sallan som jag kollar pa teve sa lar val de nyheterna bli nasta gang jag slar pa dumburken..

(Visited 28 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.