De snodde vattenledningarna!

Kan ni tänka er? Skrev ju igår om att jag inte hade något vatten i lght och igårkväll när jag kom hem, helt sjösvett efter gymmet fick jag reda på vad som egentligen hänt. Visade sig att någon under lördagskvällen grävt upp och tagit vattenledningarna! Eftersom de var av koppar så har de säkert ett visst värde och eftersom de håller på och asfalterar om utanför huset så låg en del av ledningarna synliga.. Helt otroligt! Så får se om de hunnit fixa nya rör el inte idag när jag kommer hem..

(Visited 21 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Följ mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 39 andra, prenumerera du med.