Vinter-special på Amakhala

Nu under sydafrikanska vintern kan man hitta riktigt bra erbjudanden och ofta är det safari-lodgerna som passar på att sänka sina priser.

Amakhala Game Reserve utanför Port Elizabeth erbjuder t. ex. hela 50% rabatt mellan maj-sep om man bokar sent inpå (3 veckor innan el senare).

Man kan alltså få boende, måltider + 2 safaris per dag för så lite som R1390 per person och natt (875kr).

 Snacka om Value for money!

Amakhala är ett av de större viltreservaten i området och här är det 11 olika lodger, i olika prisklasser som delar på reservatet.
Jag och Fredric besökte Hlosi Lodge för ganska exakt ett år sedan och vi tyckte det var riktigt bra. Mysigaste sovrummet:

Morgonsafari i Amakhala Game Reserve

(Visited 80 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.