Paket-erbjudande på Tempel Wines

Som ni vet så är ett ställe som jag och Fredric ofta återvänder till för att ladda våra batterier: den lilla vingården Tempel Wines som ligger en bit utanför Paarl, dryga timmen utanför Kapstaden.

Pytteliten vingård i vackra omgivningar och ett perfekt ställe för några dagars avkoppling, varvat med besök på trevliga vingårdar m.m.

Inför nästa säsong kommer vi prova något nytt och det är att alla som bokar ett hotellpaket genom oss där det ingår 2 nätter el merTempel Wines, kommer få en flaska vin + charkis-bricka av oss som man sedan kan avnjuta första kvällen man bor på gården. På så vis slipper man tänka på middag och kan bara landa och verkligen koppla av!

Vi har ju ett paket som heter just “Minnas Favoriter” och där är Tempel Wines självklart med och nu har jag uppdaterat alla priser och inkluderat denna lilla “extra grej” som jag hoppas kommer uppskattas.

Pris på Tempel Wines:

Från R500 per person och natt inkl frukost och vinprovning.

Mysiga rum i det ombyggda “stallet”
(Visited 121 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.