Vinn biljetter till Vinehopper i Stellenbosch

För ett tag sedan fyndade jag billiga biljetter på Groupon till “hop on hop off” bussen vi har här i Stellenbosch: Vinehopper.

Detta är ett perfekt alternativ för den som vill besöka några vingårdar, men inte vill köra själv och heller inte är sugen på en guidad tur i grupp.

Så nu har jag bestämt mig för att lotta ut 2 av dessa biljetter och som vanligt går det hela ut på att man ska “gilla” vårt inlägg på Sydafrikaexpertens Facebook sida som handlar om denna tävling. På söndag drar jag en vinnare.

(Bör noteras att biljetterna är giltiga resten av året fram till 31 dec 2011)

Lycka till!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.